Rémisztő videó! Forgalommal szemben kocsikáztak az M30-ason!

Ez ma az ijesztő videók napja!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem hisszük el, ha nem látjuk! Sajnos nagyon sokszor írtuk már ezt, de mindig jönnek újabb és újabb megdöbbentő felvételek a közútkezelőktől. Most egy újabb forgalommal szemben haladásról, illetve egy vélhetően elalvó buszsofőrről.

Két vérfagyasztó jelenetet is nyilvánosságra hozott az MKIF Zrt. a Facebook oldalán. Az egyik esetnél egy idős sofőr forgalommal szemben hajtott fel az M30-as autópályára Encs térségében. Pontosabban megfelelő irányban hajtott fel, aztán érthetetlen módon fogta magát, megfordult és elindult a forgalommal szemben. Egy útellenőr a másik oldalon megpróbálta figyelmeztetni a menetiránynak megfelelően haladókat a veszélyre, illetve megállásra bírni a Renault Thalia sofőrjét. Ez sikerült is, ám az idős úr ezután úgy sétált át az autópályán, mintha csak egy parkban korzózna. Végül a rendőrök is megérkeztek és szerencsére nem történt tragédia.
A másik eset egy busszal történt, amely az M3-as autópályán ütközött a szalagkorlátnak, majd miután visszacsapódott az útra, vészvillogóval megállt a leállósávban. A sofőr kiszállt, megnézte a sérülést majd felnyitotta a csomagtér-ajtót, ahonnan egy újabb személy szállt ki, felvette a cipőjét és felszálltak a buszra. Erre mondják, hogy köpni-nyelni nem tudunk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?