Új belépőmodell jön, gyári képeken az Opel Karl

Jövő évben érkezik az Opel új kisautója, a Karl

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megjelentek az első hivatalos fotók és technikai részletek az Opel Karlról, amely a jövő évtől lesz elérhető a piacokon.

Az Opel Adamétól is kedvezőbb, 9500 eurós (kb. 2,9 millió Ft) árról indul a jövőre érkező 5 ajtós, 5 személyes kisautó, az Opel Karl ára. A Karl motorterében egy háromhengeres, 1 literes szívó benzines erőforrás dolgozik, 75 lóerővel. Az erőátvitelről 5 sebességes kézi kapcsolású sebességváltó gondoskodik.
Hirdetés

Kategóriájához képest bő felszereltséggel bír a belső tér is. Ülés- és kormányfűtés, parkoláskor gombnyomásra még könnyebbé váló kormányzás, emelkedőn való elindulást segítő visszagurulás-gátló, tempomat, IntelliLink infotainment rendszer, napfénytető és további extrák várnak a bent ülőkre. Biztonság szempontjából sem lehet panasz a kis Opelre, ABS, ESP, sávtartó automatika gondoskodik arról, hogy a közlekedés a lehető legbiztonságosabb legyen a méretei alapján parkolás szempontjából is szerencsés helyzetben lévő miniautóval.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?