Utólag lehet fizikai gombokat vásárolni a Xiaomi autójához

Olcsón adja az autóját a Xiaomi, de rengeteg kiegészítőt lehet hozzá vásárolni

Alapesetben csak egy hatalmas multimédiás kijelzővel érkezik a Xiaomi SU7, viszont utólag lehet hozzá vásárolni fizikai gombokat, de zenére pulzáló LED-csík, és extra fejpárna is kapható külön.

A Xiaomi Kínában elérhető autója az ottani piaci viszonyokhoz képest olcsónak számít, hiszen a belépő szint forintba átváltva 12 millió forintról indul, annak ellenére, hogy egyes piaci becslések alapján jókorát bukik minden SU7-esen a gyártó. Talán ezt próbálhatják némileg kompenzálni az utólag beszerelhető kiegészítőkkel, amelyek az alábbi videóban is szerepelnek. Az nyakpárnán túl olyan extrákhoz is hozzá lehet így jutni, mint a multimédiás kijelző aljára csatlakoztatható fizikai gombsor, a képernyő fölé illeszthető óracsoport, vagy épp a hanghatásokra felvillanó LED-csíkok, amelyek a már említett kijelző oldalára helyezhetőek fel.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2024.04.30. at 12:48
    Permalink

    Ez mekkora gagyiság! Utólag gombok……. hahaha! Szutyok kínai autó. Ha jól emlékszem ezzel az “útólag megvásárolható ” -val már próbálkozott egy-két autógyártó….. nem tartott sokáig.

Vélemény, hozzászólás?