Ford teherautó győzött a Ferrari ellen

A Ferrari meghajolt a Ford előtt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ferrari nem érti a Ford álláspontját, de a félreértések elkerülése érdekében kiegészítette versenyautója nevét F150th Italiára.

Alig pár óra telt el azután, hogy a Ford bírósághoz fordult a Ferrari idei Formula–1-es autójának neve, az F150 miatt – amely általuk levédett márkanév – az olasz csapat megváltoztatta autójának nevét: F150th Italiára.
A Ferrari ugyanakkor kiadott egy közleményt az esettel kapcsolatban, mely szerint ők már korábban válaszoltak a Ford levelére, és nem értik az egész cécót, hiszen az F150th Italia, illetve korábbi nevén az F150 egyáltalán nem kereskedelmi forgalomban kapható termék, és nem is szándékoznak vele semmilyen kereskedelmi tevékenységet folytatni.
Azért kíváncsi lennék, hogy egy elég középszerűen megtervezett és összerakott teherautó imázsán mennyit ront egy hasonló nevet viselő, élvonalba tartozó Formula–1-es autó. Én inkább a Ferrari helyében aggódtam volna, nehogy valaki azt gondolja, hogy a két F150 azonos műszaki szinten van...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 20:16
    Permalink

    “Én inkább a Ferrari helyében aggódtam volna, nehogy valaki azt gondolja, hogy a két F150 azonos műszaki szinten van…” Ez lehet, hogy elkapkodott kijelentés, hiszen még nem ismerjük, mire képes a Ferrari, és mire a többi csapat autója. Könnyen lehet, nagyon is jól jönne egy Ford-féle F150 képességű Ferrari F150 a pályán, amivel át lehet gázolni a teljes mezőnyön, ripityára törve mindenkit, és a végén a romhalmazokat kikerülve egyedül áthajtani a célvonalon 🙂

  • 2017.10.31. at 20:16
    Permalink

    Hehe,okos enged,yenki szenved:-))).A Ferrari köreiben kit érdekel egy őskori benzintemető pickup?Az Alfa sem hisztériázik a Mazda GTA miatt,pedig az eredendően tőlük származó típusjelölés.

Vélemény, hozzászólás?