Jégen erősít a SEAT

A SEAT az Országos Korcsolyázó Szövetség új támogatója, autókat osztott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mostantól a SEAT a magyar korcsolyázók hivatalos támogatója. Fiatal bajnok sportolóink saját autót kaptak új szponzoruktól.


Hatalmas segítséget kaptak a magyar korcsolyázók, a MOKSZ hivatalos támogatója mostantól a Porsche Hungaria, azon belül is a SEAT. “Néhány éve még csak reménykedtünk benne, de ma már sok esetben a világ nézi a mi hátunkat” – mondta büszkén Kósa Lajos, a szövetség elnöke, ekkora támogatásban még sosem volt részük. Az olimpiai rövidpályás gyorskorcsolyázó válogatott (Short Track) nyolc tagja kapott vadonatúj, stílusosan SEAT Leon ST-t. Hol máshol kaphatták volna meg, mint a budapesti Műjégpálya csodásan felújított épülete előtt.
Hirdetés
Heidum Bernadett, Jászapáti Petra, Keszler Andrea, Bácskai Sára Luca, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba ülhetett be új autójába, ami mindannyiuk felkészülését könnyíteni fogja. Így nem gyalog vagy kerékpárral kell edzésre menniük, továbbá a két tréning közti pihenőidőt is hasznosabban tölthetik. Jászapáti Petra és Liu Shaoang még nem rendelkezik jogosítvánnyal, így nekik ez a lehetőség hatalmas motiváció is lesz arra, hogy minél hamarabb megszerezzék, ezt a versenyszezont követően azonnal meg is kezdik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?