Újabb autómegosztó-flottát nyert meg a Volkswagen

Autómegosztót hoz a Mol, drágább lesz, mint a GreenGo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pont egy éve indult hazánkban VW e-up! villanyautókkal a GreenGo autómegosztó rendszere, hamarosan konkurenciát indít a MOL, de náluk benzines lesz a flotta zöme.


Egyelőre csak pletyka szintjén tudtuk meg: Limo néven indul a MOL autómegosztó rendszere. Nem tudjuk még, hogy hol és miként lesz elérhető, az olvasónktól kapott fotón azonban jól látható: 66 forintos percdíjat hirdet az olajtársaság közösségi autója, ami pont egy forinttal magasabb, mint a GreenGo 65 forintos percdíja. Ráadásul a MOL flottája zömében hagyományos, benzin üzemű Volkswagen up!-okból áll majd a fotó szerint, ugyanakkor náluk is feltűnik egy zöld rendszámot hordó e-up!
Hirdetés

A közösségi autó, a car-sharing mindenképp az autózás, a mobilitás jövője, hiszen tudjuk, hogy autónk zömében parkol, így sokak szerint jobban járunk, ha nem is rendelkezünk azzal, hanem inkább csak az időnkénti használatért fizetünk. Ez a számítás persze csak almát az almához hasonlítva lehet igaz: a car sharing rendszerekben lévő újszerű autó használata olcsóbb lehet, mint az azonos paraméterekkel rendelkező, szintén újszerű autó birtoklása. Használt autót tartani persze - megfelelő példányt választva - mindkettőnél olcsóbb.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?