A flottavásárlók körében is népszerű volt a Toyota

Minden téren nagy sikert aratott a Toyota a hazai piacon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Toyota sikerében meghatározó szerepe volt annak, hogy a magánvásárlók és a céges flottavásárlók elsőszámú választása egyaránt a japán márka volt.

A vállalati flották körében legnépszerűbb 10 modell közül 2 modell volt tavaly Toyota: a Corolla 2655 darabos flottaeladással a harmadik, míg a Hilux 1655 darabbal a kilencedik legkedveltebb céges autó volt. A flottapiac vizsgálatakor ugyanakkor különösen érdemes megvizsgálnunk a kivonásokkal tisztított piac adatait is, hiszen a hat hónapon belül a forgalomból kivonásra kerülő autók túlnyomó részét céges vásárlóként regisztrálják. Ebben az esetben ugyanez a két modell kerül bele a TOP10-be (a RAV4 minimális lemaradással a 11.), ám a Corolla előrelép Magyarország második legkedveltebb céges autójának, a Hilux pedig a magyarok hatodik kedvenc vállalati autójaként zárta az évet. Emellett szegmensenként vizsgálva is meglehetősen előkelő helyezést értek el a flottapiacon a Toyoták.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?