Ez aztán beindítja a napodat!

Olyan kávéfőző készült, amivel garantáltan a kávészünet a nap egyik legszebb része

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autók és a kávézás szeretete alaposan összeköthető, nem véletlenül szerveznek ilyen néven találkozókat világszerte. Most mutatunk egy kávéfőzőt, amiért garantáltan odáig leszel.


Autók és kávé, nem véletlen reklámszlogen, a napindító nedű és a benzingőz szeretete alaposan összeköthető. Erre épít az olasz dizájner és mérnök, Paolo Mastrogiuseppe cége is, a Super Veloce, mely kávéfőzőket készít autós témában. De a dizájn itt valójában azt jelenti, hogy valódi motorblokknak kinéző eszközöket terveznek, most épp a Porsche adta az ihletet. Az új kávéfőző egy hathengeres boxermotort imitál, ráadásul egy léghűtésest, az utolsó ilyen motorral készült Porsche, a 993 előtt tiszteleg ezzel az olasz művész.
Hirdetés

Az eszköz valójában egy teljesen új házba épített kapszulás kávéfőző, mely teljesen hagyományos módon működik. Fent bedobjuk a kapszulát, rázárjuk a fedelet és alatta már csordogál is a frissen főzött kávé. A Super Veloce új kávéfőzőjét nem annyira lengi körbe a benzingőz, mint azt a valódi hengerből és dugattyúból készült eszpresszó masinát, amit korábban mutattunk, viszont ez az otthon, vagy akár egy iroda konyhájának csodás középpontja lehet. A stílusos eszpresszó gépből összesen 993 darabot készítenek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?