14 éve lejárt műszakival használták ezt a svéd rendszámos Audit

A Martonvásáron igazoltatott autót több mint 10 éve vonták ki a forgalomból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autó jött, ment és tette a dolgát, csak épp műszaki nélkül, sőt, már a forgalomból is rég kivonták. Sajnos azt nem tudni, hogy milyen gyakran jártak vele, csak annyi biztos, hogy innentől már nem fognak: a forgalmiját és a rendszámait is elvették.

2021. július 18-án, vasárnap kora délután egy svéd felségjelzésű autót állítottak meg a rendőrök rutin ellenőrzésre Martonvásáron. Az autót egy 52 éves nő vezette, aki át is adta a jármű okmányait, ám azokból kiderült, hogy a fekete Audi kombi műszakija 2007 márciusában járt le, három évvel később pedig - tehát több, mint 10 évvel ezelőtt - végleg ki is vonták a forgalomból.
Hirdetés
Az nem derül ki a Police.hu közleményéből, hogy mikor és miként került ez az autó hazánkba, de több mint valószínű, hogy nem a közelmúltban érkezett. A sofőr természetesen szabálysértési bírságot kapott a lejárt okmányok miatt, majd nem csak az autó forgalmi engedélyét, de még a hatósági jelzéseit is a helyszínen elvették az intézkedő rendőrök.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?