1700 lóerős szupersportautó debütál New Yorkban

Új szupersportautót mutat be a Lyons Motor Car

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

1700 lóerővel és különleges formával érkezik a Lyons Motor Car új modellje, a LM2 Streamliner, melyet a New York-i Autószalonon lepleznek le.


A gyártó nem hamarkodja el a virtuális leleplezést sem, jelenleg még csak egy számítógépes látványterv érhető el a jöövő hónap elején debütáló LM2 Streamliner szupersportautóról. Ami a technikai adatokat illeti, a karosszéria karbonszálas, motorja V8-as biturbó, melyből 1700 lóerőt és bődületes, kamionokat megszégyenítő 2180 Nm nyomatékot préselek ki a mérnökök.
Hirdetés
A teljesítmény egy hétfokozatú duplakuplungos váltón keresztül jut el a négy kerékig. A dinamika sem hétköznapi, mindössze 2,2 másodperc elegendő ahhoz, hogy álló helyzetből elérje a 100 km/órát, a 0-160 km/órás (azaz 0-100 mérföldes) sprint szintén rövid, 4,1 másodperc. A Lyons Motor Car 2011-ben jött létre, mellyel az első New York-i autógyár lett az elmúlt 70 évben. Az LM2 Streamliner személyében egy új versenytársat kívánnak létrehozni a Bugattinak, a Ferrarinak, a Lamborghininek és más hasonló, luxus-sport autómárkáknak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?