300 km/órát tud az Aston Martin V12 Vantage alapú szupergép

HBH Bulldog GT

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Majdani vevője fogja eldönteni, hogy egyedi példány marad, vagy a haverok azért kaphatnak belőle, és a HBH Bulldog GT limitált darabszámban gyártásba kerül.

Alumínium karosszériával, 19 és 20 colos kovácsolt felniken kerül nagyjából 2013 elején piacra az itt bemutatott HBH Bulldog elnevezésű szupersportkocsi.
A Bulldog GT-ben található 665 lóerős, 756 Nm nyomatékú 6,0 literes V12-es hatfokozatú kézi váltón keresztül hajtja az autó hátsó kerekeit. Gyorsulása álló helyzetből 100 km/órára 3,9 másodpercet vesz igénybe, végsebessége pedig eléri a 300 km/h-t.
Hirdetés

Az egyedi modell vételára egyelőre nem ismert, de aki megvásárolja, az megkapja az autóhoz kapcsolódó formatervezési és gyártási jogok 50 százalékát, így eldöntheti, megtartja magának egyedüli modellként az autót, vagy sorozatgyártásának engedélyezésével megpróbál profitot termelni belőle.
A HBH a jövő évben szeretné lezárni a Bulldog fejlesztését, így 2013 elejére kiderülhet, mi lesz a különleges Aston Martin átirat sorsa.
Fotó: www.classicdriver.com
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?