48 óra alatt elkapkodták a limitált Porsche Panamerát

Két napon belül mind a 100 db Porsche Panamera Exclusive Series elfogyott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A múlt hónap végén mutatta be kínálatának csúcsát a Porsche, a Panamera Exclusive szériáját, melyből összesen 100 darabot gyártottak.


A megjelenést követő 48 órával később az összes példányt elkapkodták a Porsche Panamera Exclusive-ból, annak ellenére, hogy egyenkénti ára 249 877 euró, azaz nagyjából 76,2 millió forint. A hosszú tengelytávú, különleges, kéttónusú fényezéssel ellátott luxus Porschében egy 4,4 literes, V8-as motor dolgozik 570 lóerővel és 750 Nm nyomatékkal. Gyorsulása 3,9 másodperc 100 km/órára, végsebessége 310 km/h.
Hirdetés
A Los Angeles-i Autószalonon a gyár kutatási és fejlesztési vezetője, Wolfgang Hantz elmondta: "Bárcsak több darabot készítettünk volna ebből az autóból. A reakciók hihetetlenek voltak. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben több hasonló projektet fogunk indítani.". Régi recept, a limitált sorozat mindig jó módszer az árak felsrófolására.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 23:55
    Permalink

    Nekem itt kezdődik Az AUTÓ. Bár sajnos nem tudnám megvenni, pláne fenntartani. De itt kezdődik Az Autó, és nem a Volkswagennél, aki úgy hirdeti a Golfot, hogy Das Auto.

Vélemény, hozzászólás?