50 exkluzív Volvót indítanak az istállóból

Estelle hercegnő Volvóval megy keresztelőjére

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A svéd hercegnő, Estelle keresztelőjére május 22-én, a Stockholmi Királyi Palota kápolnájában kerül sor, a félezer fős vendégsereget 50 egyedi Volvo szállítja majd.


Miként a Victoria koronahercegnő és Daniel herceg 2010. júniusi esküvőjére érkező vendégek utaztatásáról is a királyi család fő gépkocsi-szállítója, azaz a Volvo Car Corporation gondoskodott, lányuk Estelle hercegnő keresztelőjén is a svéd autógyártó kifejezetten ezen alkalomra készített modelljei utaztatják majd a vendégsereget.
Az 50 darab, fehér fényezésű, egyedi plakettel kiegészített S80 és XC60 a királyi istállóból indul majd, és a díszvendégeket a reptér, valamint a szállodák, illetve a keresztelő napján a különböző helyszínek között szállítja majd.
Hirdetés

A járművek a keresztelő előtti naptól kezdve az azt követő napig állnak rendelkezésünkre. A legtöbb autót Svédország önkéntes szállító alakulatának tagjai vezetik majd” – árulta el Mertil Melin királyi flottamenedzser lovászmester.
Örömünkre szolgál, hogy vállalatunk olyan történelmi királyi események részese lehet, mint Victoria koronahercegnő és Daniel herceg esküvője, most pedig Estelle hercegnő keresztelője” – nyilatkozta Olle Axelson, a Volvo Car Corporation közösségi kapcsolatokért felelős részlegének alelnöke.
A csak néhány napot szolgált, nyilván gazdagon felszerelt S80-asokat és XC60-asokat a keresztelőt követően a svéd márkakereskedői hálózaton keresztül fogják értékesíteni, s a különleges modelleket a Volvo alkalmazottai is megvásárolhatják majd, illetve elképzelhető, hogy egy részüket norvég Volvo-kereskedőkön keresztül adják majd el, ha ott is lesz kellő érdeklődés az arisztokrácia ujjlenyomatát magukon viselő példányok iránt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?