550 literes csomagteret ígér a kombi Fiat Tipo

Kombi is lesz a Fiat Tipóból, az első példányok már kémfotón megnézhetőek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A szedánt már bemutatták, de jön a ferdehátú és az ebben a szegmensben tényleg kimagaslóan nagy csomagtartót ígérő Fiat Tipo kombi is.

Már bemutattuk az új Tipót, aminek az ütőkártyái az egyszerű technika és a kisautós alapok ellenére a kompaktokat idéző méretek. További jó hír, hogy lesz belőle a puttonyosnál ügyesebb és várhatóan formásabb ferdehátú változat is. És az olaszok itt nem állnak meg. Hogy tényleg a Bravót leváltani képes, igazi családi autó lehessen, megcsinálják a kombi változatot is belőle. A kémfotókon megörökített autónak a bemutató előtti végső tesztjei zajlanak épp az olaszországi közutakon. Abból kiindulva, hogy már a lépcsőshátú is 520 literes csomagteret hord, a legpraktikusabb kombi változat hátuljába legalább 550 liternyi motyó fog beférni. Hajtásláncai feltehetőleg a szedánével megegyezőek lesznek, és ez is a törökországi Bursában fog készülni. Bemutatója csak a ferdehátúé után, az év második felében lesz.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?