700 ezer forintért a tiéd lehet a KACSA-1 rendszám

Nem kacsa: a Jófogáson kínálják a KACSA-1 rendszámot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, akinek a KACSA-1 rendszámra fáj a foga!


Az autók egyedi megjelenéséhez egyre többen választanak valamilyen stílusos (olykor kevésbé stílusos) rendszámot. Ám az egyedi rendszámoknak az árszabása különbözik a hagyományos megoldásoktól. Az olcsóbbik verzió, hogy megmarad a három betű és három szám valamilyen személyes dologra utalva, így 112 450 forintba kerül a sajátos rendszám. Amennyiben a tulajdonos eltérne ettől négy betűvel és öt számmal, esetleg öt betűvel és egyetlen számmal, akkor már 435 000 forintot kell fizetnie.
Viszont akadnak ennél durvább árak is. Például a Jófogáson most 700 ezer forintért kínálják a KACSA-1 rendszámot, amely tökéletes lehet egy Citroën 2CV-re, vagy akár a C3 első generációjára, amelynek formái tudatosan emlékeztetnek némileg a Kacsára. Persze más Citroëneken is jól állhat, de ha valaki szimplán csak imádja a hápogó szárnyasokat, szintén boldog lehet vele.
Hirdetés

A világ legdrágább rendszámát egyébként Nagy-Britanniában hirdették meg. A simán egyetlen betű és egyetlen szám kombinációjából álló rendszámot egy Bugatti Veyron viselte. A kombó viszont nem akármilyen, hiszen az egyik legismertebb autós sportág nevére utal, ami nem más, mint az F1. Az ára pedig 12,5 millió font, tehát körülbelül 4,3 milliárd forint. Így már nem is tűnik olyan soknak a KACSA-1 ára, ugye?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?