A Citroën C5 Aircross is speciális szériát kap

A C-Series logó a C5 Aircrosst sem kerüli el

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A C3 Aircross és a C4 Cactus után a Citroën a C5 Aircross szabadidő-autó palettáján is megjelenik a C-Series változat

C, mint Citroën; és C, mint komfort (tudod, a „C-t azt K-nak ejtik”, hogy egy klasszikust idézzek). Szóval ennyi, és nem több a C-Series jelentése, amely már a C5 Aircross modellek között is felbukkant. Az egyedi felszereltséghez tartozik az új színcsomag az eloxált mélyvörössel, amely a korábbi piros színcsomag helyére lép. A mélyvörös dekorelemek az Airbump ajtóvédő elemeken, az első lökhárítókon és a tetőcsomagtartó-rudakon láthatók, míg az első sárvédőket C-Series domborlogó díszíti. Az elérhető karosszériaszínek is visszafogottak: Kétféle fehér, kétféle szürke és egy fekete árnyalat közül lehet választani, vagy akár kéttónusú megoldás is rendelhető, ám ezeknél a tető mindenképp fekete.
Hirdetés
Az utastérben szürke műbőr fogad, a műszerfalon pedig fehér díszvarrással ellátott pánt nyújt egyedi hangulatot. Említést érdemelnek még a fehér díszöltésekkel ellátott ülések, illetve a háttámlák felső részén húzódó vízszintes vörös csík. Az összhatás kedvéért elöl és hátul vörös díszöltésekkel ellátott, fekete padlószőnyegek is járnak az egyedi szériához. A C-Series egyébként a Feel és Shine felszereltségi szintek között helyezkedik el, és többek között fáradtságfigyelőt, ütközésveszélyre figyelmeztető rendszert, intelligens fényszóróvezérlést, kibővített táblafelismerőt, adaptív sebességszabályozót (30 km/h-ig lassít), éjszaka is működő vészféket, kereszteződés-felismerőt és kerékpáros-felismerőt tartalmaz, de a tolatókamera is nagyon hasznos tétel. Végül fontos megemlíteni, hogy a C-Series a C5 Aircross modell magyarországi motorkínálatának minden tagjával társítható.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?