A csomagtartón keresztül kellett mentsenek a tűzoltók

Videón a tűzoltók bevetése, csomagtartón keresztül mentettek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb videót közölt munkájáról a Fővárosi Katasztrófavédelem, egy baleset után az autójába szorult hölgyet autójának csomagtartóján keresztül kellett kimenteniük.

Két autó ütközött össze Budapesten, a VIII. kerületi Vajda Péter utcában szerda reggel - írja levelében a Fővárosi Katasztrófavédelem szóvivője. Az említett utca és a Könyves Kálmán körút kereszteződése sajnos szinte balesetei gócpont, ugyanis a Vajda Péter utcából a szemből érkezőket keresztezve, teli zöldes lámpánál lehet a Könyves Kálmán körútra kanyarodni. A szemből érkezőket átengedve nem ritka, hogy a kanyarodni szándékozó autós a kereszteződésbe szorul, majd 3 sávon érkeznek a Könyves Kálmán körútról az autók.
Hirdetés
A tegnap reggel történt balesetben az egyik autó sofőrje, egy fiatal nő beszorult a járművébe, segítség nélkül nem tudott kiszállni. A budapesti tűzoltók a mentőkkel közösen egy speciális hordágyon, a csomagtartón keresztül emelték ki a fiatal nőt a már több mint 20 éves Opel Corsából. Türelemre intünk minden közlekedőt, annak érdekében, hogy minél kevesebb baleset történjen, ne terheljük az egészségügyi rendszert ezzel is! A mentésről készített videó alább látható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?