A háromfejű orosz sárkány története

Összevarrtak három Ladát, hogy őrült sebességgel foroghassanak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mond valamit az, hogy fidget spinner? Nem baj, ha nem, csak ez most egy új őrület, na persze a fiatalok körében. Viszont néhány orosz is feldolgozta az ötletet, mutatjuk, hogyan.

Van ez az új őrület, amit fidget spinnernek hívnak, ezt nagyjából úgy érdemes értékelni, mint a búgócsigát, vagy a tiki-taki golyókat. Egy egyszerű kis játék, ami órákig képes lefoglalni, nem csak gyerekeket. Szóval a fidget spinner egyetlen csapágy egy háromágú műanyag test közepén és mindegyik végén egy-egy súllyal. Az egész elfér a tenyérben és őrült sebességgel forog, valami ilyesmit akartak kihozni az orosz Garage 54 srácai is, persze kicsit nagyobban.
Hirdetés

Adott volt egy már kétfejűsített Lada Samara, de volt egy harmadik roncs is, még működő motorral. Szétkapták a kétfejű illesztéseit, már az is zseniális, ahogy megpróbálják szétnyitni. Nem mondanánk veszélytelennek, de szerencsére megcsinálták helyettünk. Behegesztették a harmadik Samara frontrészt is, persze nagy munkát nem végeztek, néhány fémlemezzel egyszerűen összekapcsolták őket, aztán mehetett a forgás. Vagy mégsem? Valamit elnéztek a srácok - mert elszámolásról ugye nem igazán beszélhetünk - mivel sehogy nem jött össze a mutatvány. Nem volt jó az összhang, egyszerre, mind más irányban akart elindulni, de előfordulhat, hogy akkor sem jött volna össze a forgás, ha mind ugyanabba az irányba fordítják a kerekeket. A sok próbálkozás vége persze az, hogy a karosszériák feladják a harcot, az egyik szétszakad, a másik meg összecsuklik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?