A hercegi esküvő legdurvább járgánya

Lakókocsival a hercegi esküvőre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hónap szerint még áprilisi tréfa is lehetne, de nem, a QTvan minikaraván létezik, borsos áron megvásárolható, és el lehet vele menni a hercegi pár esküvőjére (is).


Anglia a fél világgal egyetemben mostanság Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének lázában ég: a tuningmester Afzal Kahn egy Maybach 57 limuzint alakított át a frigy tiszteletére, és cikkeztünk már arról is, milyen járművekkel jelenhet meg az ifjú pár. Azonban mindennek a csúcsa QTvan, amelyet viszont nem a királyi család járműflottájában érdemes keresni. Elsősorban idős, vagy mozgásukban korlátozott embereknek készítik azokat az akkumulátoros, négykerekű (stabil) robogókat, amelyekkel például bevásárolni lehet menni - ehhez készült most érdekes vontatmány. A 2 méter hosszú és 75 centiméter széles, retró hangulatú lakókocsi egy személy számára nyújt figyelemreméltó komfortot. Kényelmes ágyban lehet kinyújtózni és szundítani, az oldalfalon 19 colos LCD televízió található, van könyvespolc és teáskészlet, utóbbi nélkül egy igazi angol egy lépést nem tesz. A cég 5 500 fontos, azaz kb. 1,65 millió forintos áron kínálja a világ legkisebb lakókocsiját, amellyel vígan lehet közlekedni a járdán is, hiszen a szélessége ezt megengedi, a hangsúly jelen esetben mégis az esküvőn van: aki szívesen követné a ceremónia eseményeit, a QTvan karavánnál ideálisabb eszközt aligha talál. A robogón ülve nem kell állni, ha pedig elfárad az ember, akkor az ágyon fekve, a tévét bekapcsolva nézheti a közvetítést, miközben kortyolható a tea, és falatozgatható a sütemény.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?