A híres trikolór színekkel búcsúzik az M4-től a BMW

Három különkiadás készült a BMW M4-ből a sportrészleg színeivel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy újabb M-es modell fut ki a BMW-nél, az első M4 búcsúztatására pedig egy háromtagú különkiadással készült a márka.

Különkiadással jelentkezett a BMW, méghozzá az M sportrészleg kedveskedik az igazán tehetős rajongóknak. Az Edition M Heritage névre keresztelt M4 sorozatból összesen 750 példány készül és vélhetően ez lesz az utolsó széria a modellből, miután az M3 gyártását már korábban le is állították. Háromféle színösszeállításban kérhető, melyek együtt az M színeket képviselik. Laguna Seca Blue, Velvet Blue és Imola Red fényezésekkel látják el a modelleket, mindegyikhez egyedi belső is tartozik.
Hirdetés
A pirosban hozzá passzoló vörös berakású sportülések és piros hímzésű fejtámla köszön vissza, a lilában fehér közepű ülésekkel, a világoskékben pedig fekete berakású ülésekkel találkozunk. Mindegyikben közös a teljes karbonszálas erősítésű műanyag tető, amin egyedi módon elhelyezték az M-es trikolór csíkozást is. Egyedi küszöbdíszléceket is kap, mindegyik autó ezen az elemen kapja saját sorozatszámát. Műszakilag nem változtat rajta az egyedi széria, de így is a Competition csomagra épül, vagyis 450 lóerőt és 550 Nm nyomatékot teljesít a 3,0 literes soros hathengeres turbómotor.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?