A Top Gear arca otthagyja a műsort

Sorra lépnek ki a műsorvezetők a Top Gearből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Clarksonék távozása után teljesen új stábot pakoltak össze a Top Gear vezetésére. A fő műsorvezető az első éved után kilépett, most a legismertebb arc is távozik.


A Top Gear legendás triójának távozásával a BBC-nek hirtelen kellett stábot toboroznia, a hármast pedig csak öt fővel tudták pótolni. A karakterek nem voltak túl jók, azt a fő műsorvezető, Chris Evans is látta, hogy a közönség nem csípi, az első új éved után ott is hagyta a műsort. A csapat autós szempontból hiteles tagjai mellett Matt LeBlanc, a Jóbarátok Joey-ja vitte a műsort Evans távozása után, ám a megfáradt amerikai színésznek ennyi elég volt.
Hirdetés

A BBC történelmének legelső nem brit műsorvezetője otthagyja a Top Geart, azt mondja belefáradt már abba, hogy két felvétel között átrepülje az óceánt. Hogy ki kerül a helyére? Azt egyelőre nem tudni, ám előfordulhat, hogy nem jön új ember, ugyanis vannak így is elegen, ráadásul a csapat talán leghitelesebb arca, Chris Harris alkalmas is lenne a vezetésre. Őt már jól ismerik az autós témában olvasók és videókat nézők, tud vezetni és legalább akkora élvezettel beszélni az autókról vezetés közben, mint a Clarkson-Hammond-May trió.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?