A világnak szüksége van erre az Alfára!

Ha lehetne szavazni a következő Alfára, tőlünk kapna egyet ez a látványterv

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már készülnek az új Alfa modellek, az olaszok több sportautóval és kupéval is készülnek a jövő nemzedék számára, de ezt is bevehetnék a kínálatba.


Az autóipar mozgatórugói és fontos pillérei a múltidéző retro modellek, pláne azoknál a márkáknál, ahol megvannak azok a jellegzetes autók, amit az igazi autórajongó szíve sosem fog elengedni. Az Alfa Romeónál ez valójában maga a márka, szinte mindegyik modelljüket felemlegethetnénk, mint fontos mérföldkő, ilyen volt a 33 Stradale is, ami a fotókon látható autót ihlette, melynek Nivola a neve. Az Ugur Sahin Design csapata tervezte, akiknek sajnos nincs közük az Alfához, de ezek után csak adnánk néhány széket a tervezőcsapatban nekik.
Hirdetés

A Nivola formavilága csak nagy vonalakban hasonlít a klasszikus Stradalére, mégis tökéletesen hozza a retro érzést, miközben látszik, hogy egy új autó. Szándékosan nem a nulláról kezdték, a 4C kupéra építették a dizájnt, hogy még közelebb hozhassák a való világhoz, éppen ezért érezzük azt a fotók alapján, hogy azonnal utcára kerülhetne. Az aprólékosan kitalált és kivitelezett formák mellé klasszikus felniket is rajzoltak, a fényszórók formája pedig tökéletesen megidézi a klasszikust. Az Alfa nem titkolja, hogy készül egy új sportmodellel, mely a 8C utódjaként érkezne, de középmotorral, a Nivola dizájnja ehhez tökéletesen passzolna.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?