ABT kezelés az új Audi Q3-nak

ABT tuningprogram az új Audi Q3-ashoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A VW-csoport tuning-specialistája átszabta az Audi Q3 karosszériáját, és motorjait is megedzette.

Az ABT Sportsline hosszú ideje tuningol lelkesen bármit, ami a VW-csoport konyhájából kikerül, így nem csoda, hogy nem sokkal a Q3-as megjelenése után máris komplett tuningprogrammal álltak elő a kis crossoverhez.
A kozmetikázás az orr-részen kezdődik: saját hűtőrácsot rajzoltak, kétoldalt nagyobb légbeömlőkkel bolondították meg a lökhárítót, átalakították a küszöböket, új a hátsó lökhárító, és egy tetőspoiler is jár a csomaghoz. A karosszériát, például a kerékjárati íveken karbonból készült betétekkel dobták fel, és kétféle, 18-19-20 colos méretekben kapható könnyűfém felnit kínálnak az autóhoz.
A motorokra is vannak ötleteik, a 140 lovas kétliteres TDI-ből 170 lóerőt, a 177 lóerős dízelváltozatból 195-öt csiholnak ki, de a benzinesek sem maradnak alapállapotban. A 170 lóerős kétliteres TSI a kezelés után 210, a 211 lóerős verzió 250 lóerőt ad le. A tuningcsomagra valamikor az év végétől pályázhatnak az érdeklődők, és jó hír, hogy addigra az ültetett sportfutóművel is elkészül az ABT csapata.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?