Alap a gumiégető program minden Mustangban

A frissített Ford Mustang minden verziója megkapja a line lock funkciót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig csak a V8-as Ford Mustanghoz volt elérhető a maximális mókafaktort jelentő line lock funkció. Ez most változik, mostantól a turbóssal is lehet szórakozni.


Nemrég próbáltuk a még frissítés előtti Ford Mustang V8-as, kézi váltós kivitelét, ami abszolút hozza azt, amit egy ilyen amerikai vastól elvárunk, sőt, még többet is. Tesztünkben megnézhettétek, hogyan is működik az a bizonyos line lock funkció, ami tulajdonképpen annyit takar, hogy gombnyomásra égethetjük le a két hátsó gumiról a futófelületet. Valóban, az ég világon semmi értelme, de az üvöltő motor, a visító kerekek és a gumifüst szaga olyan adrenalinlöketet ad a magunkfajta autóőrülteknek, amit nem sok más képes. Eddig ez a funkció csak a GT-hez, vagyis a V8-as Mustanghoz volt elérhető, ez most változik.
Hirdetés
A Mustang frissítésével ugyanis erősödnek a motorok, mind a 2,3-as EcoBoost, mind az 5,0 literes V8-as, és a továbbiakban az összes variáns alapból kapja a line lock funkciót. Tehát az EcoBoosttal is ugyanúgy csinálhatjuk majd, amit a nagyok a V8-assal, és mindez gyerekjáték lesz, ahogy Vauhn Gittin jr. is megmutatta néhány járókelővel. Ez még nem minden, mivel az új Mustang már opciósan digitális műszeregységgel is kapható lesz, azokon egy grafika is mutatni fogja, ha a kerekek elindultak, valamint egy visszaszámlálót is láthatunk. Nemcsak a kézi, hanem a most már 10 fokozatú automata váltós Mustangokkal is égethetjük majd a gumit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?