Álruhában egy eddig ismeretlen Volvo

Álcázáson kapott Volvo V30

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A jelek szerint bővíti kompakt kínálatát a Volvo: egy kémfotó szerint a C30-as kaphat rövid időn belül nagyobb testvért, méghozzá a V30 kombit.

A Volvo régóta küzd azzal a problémával, hogy a nagyközönség elismeri ugyan törekvéseit a biztonság területén, ám a többség ettől függetlenül nyugdíjas, konzervatív autónak tartja.
Mi tagadás, a hajdani kocka-karosszériás típusokba tényleg nem sok fantázia szorult, de történtek lépések a fiatalosság elérése érdekében.
Például ilyen a kompakt, vagány karakterű, színeiben is variálható C30-as, amely hatalmas hátsó üvegajtajával még a kissé fura Volvo 480 szellemiségét is megidézi. E 2006-ban bemutatott típus már túl van egy ráncfelvarráson, így hamarosan esedékes az utód érkezése, amely eseményt a jelek szerint a svédek arra is felhasználják majd, hogy bővítsék a kínálatot. Ezen szándék bizonyítéka a Hollandiában lencsevégre kapott, még erősen álcázott, kombikarosszériás prototípus, az előzetes pletykák szerint a V30-as, amely mellé egy, az XC60-asnál kisebb szabadidőjármű is csatlakozhat, a logika szerint XC30 jelzéssel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?