Apple számítógépekkel pakolták tele a Brabus-féle szuperautót

Brabus SV12 R iBusiness – gyors munka

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mostanáig PC alapú megoldásokban gondolkodtak az autónemesítők, a Brabus most Apple termékekkel pakolta tele az S-osztályt.

Ájájjááááj. Mármint iPhone, iPad, iBook és ki tudja még milyen Apple termék található ebben a Brabus által nemesített Mercedes-Benz S-osztályban. A hordozható eszközökön kívül egy iMac számítógépet is beleépítettek az autó csomagtartójába – igaz, azt darabokra szedték, hogy helytakarékosan férhessen el egy kihúzható fiókban. Ez a számítógép az első ülések fejtámláiba épített, és a tetőhöz rögzített képernyőket használja, az iBook-ok a lehajtható asztalkán utazhatnak biztonságosan – ezek jól tapadó felületet kaptak. Erre szükség is lesz, mert a sofőr alaposan odapörkölhet a gépnek, ha a főnök úgy kívánja. A 6,3 literes V12-es teljesítményét 750 lóerőre emeli a német tuninpápa, Bodo Buschmann cége, így a 100 km/órás tempót 4 másodperc alatt éri el a stílusosan iBusiness névre hallgató alkotás, amelynek végsebességét elektronika korlátozza 340 km/óránál. Utóbbi igazi kihívás lehet a mobilinternetnek, képesek-e az adatcsomagok utolérni a száguldó autót? Erre a kérdésre alighanem soha nem tudjuk meg a választ.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?