Autókkal curlingeztek. Hát persze, hogy oroszok!

Megrendezték a világ első autós curling mérkőzését

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jégen mókázni szinte bármilyen autóval nagy buli, de így még nem csinálta senki sem, mint ez a maroknyi orosz. Ez lehet a világ első autós curling mérkőzése?

Mihez kezdesz, ha van egy rakás, már lényegben filléreket nem érő kisautód raktáron? Eladhatatlanok, így kell valami, amiben legalább jó szolgálatot tesznek, esetleg mosolyra fakasztanak. Ilyen az autós curling! Mi sem hallottunk még róla, és valószínűleg ez az első alkalom, hogy ilyet rendezett valaki. Hát persze, hogy Oroszországban!
Hirdetés
Sok előtörténetet nem ismerünk, de a videót látva nem aprózták el a dolgot, találtak hozzá egy tökéletes jégpályát, az autókat pedig felkészítették, hogy semmi veszélyes alkatrész se legyen bennük. Hogy mik ezek a kocsik? Régi orosz apróságok. Lada Oka a modell becsületes neve, és mára ennyi feleslegessé vált példány van belőle. Kicsit azért más, mint a valódi curling, ugyanis vállalkozó szellemű sofőrök irányíthatják is az autókat, amit a csapat nagy esések közepette meglódít. Mindenképp kipróbálnánk, egy tesztet megér!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?