Autómosás bikinis lányokkal, mindez jótékonykodásként

Adománygyűjtő bikinis autómosás az afrikai gyermekekért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár bikinis autómosóba menni a legtöbb feleségnél nem jó pont, a Carglass jótékonykodási akcióval köti azt össze. Így ugye rögtön más?

Érdekes, mondhatni csábító eseményt szervez a szélvédőjavítóként ismert Carglass Magyarország. Munkatársai többféle módon igyekeznek immár harmadik alkalommal minél több adományt gyűjteni, amelyeket minden évben ősszel, az anyavállalatuknak számító Belron által szervezett sporteseményen nyújtanak át az afrikai gyerekeket támogató Tikkun Afrika[/url] alapítványnak. Van munkatársuk, aki például duatlonozni fog Londonban, s a cég által befizetett részvételi díjjal is az alapítványt támogatja.
Hirdetés
A támogatáshoz most szombaton egy bikinis autómosással is hozzá lehet járulni: július 18-án, bár csak 10-14 óra között, de több csinos hölgy is várja az autósokat, akik legalább 2500 forintos pénzbeli adományért kaphatnak mosást az őket bikiniben és meglehetősen rövid nadrágban váró hölgyektől. Bár a mosások száma nyilván véges, jó hír, hogy minden látogató a Carglass vendége egy hűsítő limonádéra, amennyiben bármilyen mértékű adománnyal hozzájárul a gyűjtéshez. Helyszín a Carglass Magyarország ügyfélparkolója (1044 Budapest, Váci út 76-80), az időpont pedig a már említett, 2015. július 18, szombat, 10-14 óra. Egy autómosásnak ugye az asszony is örülne?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?