Az Opel az Insigniát ajánlja mentőnek és tűzoltónak

Az Opel tűzoltó és mentős ajánlatai az idei RETTmobil kiállításra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Opel idén az Insignia Country Tourert alakította át a biztonsági szolgálatok speciális igényeihez. Tűzoltónak és mentőnek is beválna.


Jóval szolidabbak a BMW mentőinél, de azért tőlünk nézve így is igen szájtátósak az Opel gyárilag kialakított villogós kocsijai.
Bár az Insignia nem a legtágasabb középkategóriás, de jó futóművével, amit a Country Tourer egy kis terepképességgel és alapáras összkerékhajtással is megspékel, alkalmas a biztonsági szolgálatok bevetéseire is.
Hirdetés
A minden évben Fuldában megrendezett RETTmobil szakkiállítás Opel standjának közepén az Insignia áll, de a Vivaróból is elkészítettek egy mentőváltozatot, a Movanóból meg egy mozgássérültek utazásához átalakított verziót. Ezeket is az Opel speciális modellekre szakosodott részlegének dolgozói, valamint hatósági tanúsítványokkal szavatolt minőségben dolgozó partnercégeik alakították át.
Az Insignia Country Tourer mentő és tűzoltó változata is feltűnő mintázatot kapott. A fehér alapautókra a mentőnél narancsszínű csíkozás és kék felirat került. A kiegészítő fényforrásokból a tetőn kívül a hűtőmaszkra és a csomagtérajtó belsejére is jutott, így ha az fel van nyitva, akkor is messziről látható marad a mentőegység. A beltérben van 230 voltos csatlakozó és foglalat a mentőszolgálatnál használt rádiókhoz. A mentőhöz hasonlító tűzoltóverzió sötétvörös mintázatot és "kihúzófilc sárga" feliratot kapott, természetesen arra is felkerült a nemzetközi 112-es segélyhívószám.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?