Az új Fabiából sem maradnak ki a Simply Clever apróságok

Akár 43 Simply Clever okosság is lapulhat az új Fabia tarsolyában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Minden eddiginél több érdekes apróság jutott az új Fabiának, a gyártó állítása szerint a negyedik generáció minden eddiginél ötletesebb lesz. Jöjjenek hát a legérdekesebb Simply Clever részletek!

Felszereltségétől függően akár 43 Simply Clever részletet is kínálhat az új Fabia, a cseh autógyártó a mindennapi autózás megkönnyítésére fejlesztette ki ezeket a megoldásokat. E funkciók közül öt teljesen új a kínálatban, extraként a csomagtartóba az oldalfalon elhelyezett rugalmas tárolórekesz is rendelhető, az első ülések között kivehető pohártartót találunk, a középkonzol tárolórekeszben pedig a hitelkártya vagy a parkolójegy számára kialakított új rögzítőkapocs, illetve tolltartó-gumiszalag kapott helyet. A középső alagútba szintén kérhető egy Simply Clever extra, egy doboz, ami a hátsó utasoknak szolgálhat az apró tárgyak ötletes tárolóhelyeként: a rekesz egyszerűen a középkonzol és a hátsó ülés közé helyezhető és magától bepattan a helyére. A csúcsok csúcsa viszont a csomagtérpadló borítása alatt tárolható napellenző az opcionális panorámatetőhöz, ez sem volt még egyetlen Skoda modellben sem.
Hirdetés
Vannak olyan megoldások is, amelyek eddig csak drágább Škodákban voltak, ezek közé tartozik például a csomagtérfedél alá függeszthető, 3,5 kilóig terhelhető kabáttartó. Az Octavia és az Enyaq iV kínálatából lehetnek ismerősek az első üléstámlák okostelefon-zsebei, a kesztyűtartóban pedig a kártya- és pénzérmetartó köszön vissza régi barátként. A különösen hosszú tárgyak szállítását az első utasülés dönthetősége segíti. Style felszereltségi szintesetén a belső visszapillantó tükörhöz USB-C-csatlakozó jár, hogy ne kelljen az egész autót körbefuttatni kábellel a fedélzeti kamera áram alá helyezésekor. A hátsó olvasólámpák innentől elölről is kezelhetők, az okostelefonok pedig a Phone Box rekeszében induktív úton, kábel nélkül is tölthetők. Felárért fényvisszaverővel szerelt rakodóperemvédő is rendelhető, amely a csomagtérajtó felnyitása után hajtható ki, hogy megvédje a fényezést a karcolásoktól. Ezeken kívül még 35 további apróság várja majd a vevőket, természetesen ami eddig volt, most is maradt: a Fabia nem véletlenül lett bestseller, az új generáció pedig ismét jó esélyekkel indul ezért a címért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?