Az új Mercedes B-osztály belülről

Képek a Mercedes-Benz B-osztály utasteréből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig csak egy külső képet láttunk az új Mercedes-Benz B-osztályról, ám most már utasterébe is bepillanthatunk.

Azt már biztosan tudjuk, hogy ez a modell lesz hazánk következő büszkesége autóipari szempontból, amikor jövő év elején beindítják gyártását Kecskeméten, de eddig csak kívülről láthattuk, hogyan fog kinézni a Mercedes B-osztály következő generációja. Most néhány fotó segítségével a korábbinál sportosabb modell belsejébe pillanthatunk. Bár nem tudjuk, milyen felszereltséggel állunk szemben, a gyártó által kiadott képekről jól látszik, hogy az utastér kialakításánál is igyekeztek egy szinttel feljebb emelni a lécet.
Rend, csend, nyugalom honol, nagyon jól sikerültek a kör alakú légbeömlő nyílások, szép, letisztult a kapcsolók elrendezése. A középkonzol tetején található képernyő állítólag az alapfelszereltség része lesz, bár két különféle méretben lesz kapható.
Már csak pár hetet kell várni, hogy a Frankfurti Autószalonon hivatalosan is minden részletében megismerjük a B-osztályt, és addigra valószínűleg az is kiderül, hogy a kecskeméti gyárból mikor érhetnek az első példányok a hazai kereskedésekbe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?