Barrichellótól kinő szerelői szakálla

Ha nincs dobogó, nincs borotválkozás

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több williamses szerelő is annyira bízik Rubens Barrichello jó szereplésében, hogy fogadalmat tettek, amíg nem végez dobogón a brazil, addig nem borotválkoznak.

Az utolsó nagy privát Formula–1-es csapatként emlegetett brit istálló teljesítmény sokat javult a szezon második felében.
Rubens Barrichello szerelői pedig annyira bíznak versenyzőjükben, hogy fogadalmat tettek, addig nem borotválkoznak, amíg a brazil dobogóra nem áll.
Ez merész vállalkozás, mert Barrichello Valenciában ugyan negyedik, Silverstone-ban pedig ötödik lett, de az utóbbi négy versenyen egy kiesés mellett két tizedik és egy tizenkettedik helyet tudott csak felmutatni.
Barrichello utoljára a tavalyi Olasz Nagydíjon állt dobogón, amit megnyert, de akkor még egy Brawn–Mercedes volánja mögött ült, ami egészen más történet volt.
Williams versenyző pedig a 2008-as Szingapúr Nagydíjon állhatott utoljára pódiumra, amikor Nico Rosberg második lett. Igaz, akkor a csapat még Toyota motorokat használt, szemben a jelenlegi Cosworth-okkal.
Szóval Barrichellónak nagyon össze kell kapnia magát, különben egyre több hajótörött külsejű alak fog felbukkanni a Williams boxában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?