Bőrben fürdik az Aston Martin DBX utastere, már az árát is tudni

Már csak két hetet kell várni és leleplezik az angol gyártó első SUV modelljét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

November 20-án Pekingben mutatják meg az Aston Martin DBX-et teljes valójában, addig is tovább csepegtetik a részleteket az angolok.

Négy évnyi várakozásnak lesz vége hamarosan, mivel heteken belül minden kiderül az Aston Martin DBX-ről. Az érkező SUV modelltől sokat várnak, egyenesen a valaha volt legfontosabb Aston Martinnak titulálta a gyártó. Alaposan álcázott külső képekből már számos megjelent, de most végre valami álca nélkül tekinthető meg. Az angolok a beltérről hoztak nyilvánosságra fotót, sőt az árát is elárulták: az Egyesült Királyságban (3 évig ingyenes karbantartással) 158.000 fonttól, Németországban pedig 193.500 eurótól lesz elérhető.
Hirdetés
A kabint elnézve látható, hogy a világos bőrrel nem fukarkodtak a tervezők, így igazán luxusautós a hangulat. Az ülések mellett az ajtókra és a műszerfalra is került a finom anyagból, ezt kiegészítendő pedig selyemfényű elemekre esett a tervezők választása. A DBX tervezését nem mondhatni, hogy elkapkodták, mivel az Aston Martin szerint csak a vezetőülés elhelyezése fél évig tartott. Persze némi rosszmájúsággal megemlíthető, hogy a motorral nem kellet sokat vesződni, mivel az a Mercedestől jön, de a németektől érkező négyliteres V8-as jó választás lehet. Mivel jelen esetben egy családi modellről van szó, ezért a hátsó traktus megalkotásakor a gyerekekre is gondoltak, bár azt nem részletezik, hogy milyen megoldásokkal kedveskednek a kicsiknek. A DBX hivatalos árát is nyilvánosságra hozták, az Egyesült Államokban átszámítva 55 millió forintért lehet majd megvásárolni az „emeletes” Astont.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.11.11. at 19:59
    Permalink

    Érdekes lesz, vajon melyik táborhoz csatlakozik majd – a Lambónak, a Rolls-nak vagy a Porschénak nagyon bejött az SUV-vonal, a Bentley-nek és a Maseratinak viszont nem igazán. Már várom, de a Lotus SUV-ja is jó lenne, ha összeállna már végre 😀

Vélemény, hozzászólás?