Bringával az M1-es dugójában? Ilyet se láttál még!

Baleset miatt alakult ki dugó az M1-esen, egy autós unalmában az autók között biciklizett

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szürreális jelenetek játszódtak le az M1-es autópályán a napokban egy baleset miatt. A szerencsétlen eset miatt hamar hosszú kocsisor alakult ki az úton, az egyik sofőr pedig jó ötletnek tartotta, ha az időt kerékpározással üti el.

Nem csak negatív aspektusból lehet persze megközelíteni az MKIF által közzétett felvételeket, hiszen a videó első felében látható pórul járt autós példásan járt el, miután kigyulladt az autója. A sofőr még időben észlelte a hibát, ezért le tudott húzódni a leállósávba, és csak a legszükségesebb időt töltötte az autópálya aszfaltján, ugyanis miután a csomagjait kimentette a lángoló járműből a szalagkorláton túl várta a segítséget, ahogyan azt a KRESZ is előírja. Szintén örvendetes, hogy az arra járók autósok közül is volt, aki megállt segíteni, de hozzá kell tenni, hogy ezen járművezetők is csak törvényi kötelezettségüknek tettek eleget.
Hirdetés
A másik eset már kevésbé követendő példa. A nem mindennapi felvételeket az M1-es autópályán rögzítették az MKIF kamerái, amint egy kerékpáros szlalomozik a baleset miatt dugóban álló járművek között - telefonnal a kezében. Utóbb kiderült, hogy a bátor biciklis élőben közvetítte a mutatványát az egyik közösségi portálon. Mondani sem kell, amellett, hogy ez igencsak veszélyes mutatvány egyben szabálysértés is, hiszen a gyorsforgalmi utakon tilos kerékpározni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?