Bulis BMW találkozó Soltvadkerten

Hiperbulinak ígérkezik a hétvégi BMW találkozó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E hét végén, péntektől vasárnapig tart az ország legnagyobb BMW találkozója, melyet a POWERFANATICS.com csapata szervez.

"Olyan mint a Sziget, csak itt autók is vannak." - foglalta össze a hétvégi, 7. Soltvadkerti BMW Találkozó[/url] egyik szervezője az esemény lényegét.
Valóban komoly fesztiválnak ígérkezik a péntektől vasárnapig, azaz június 10-12 között megrendezésre kerülő márkatalálkozó, ahová az előzetes regisztrációk alapján az ország egész területéről és külföldről is hatalmas konvojokban érkeznek majd a résztvevők. Nehéz eldönteni, hogy az esti buliáradat vagy a napközbeni autó-szépségverseny számít-e a legfontosabb eseménynek, utóbbi érdekességét fokozza, hogy az autók tisztaságáról "anyaghiányos fürdőruhába" bújtatott szexi lányok gondoskodnak majd.

Hirdetés

A találkozó hangulatáért nem más, mint a Bamakót megjárt Kőváry Barna felel, aki természetesen az útitársával, Badár Sándorral nemrég elkészített filmjének kulisszatitkairól is szívesen mesél. A különféle "vesés" verdák Soltvadkert utcáin is átvonulnak majd, de a kempingben BurnOut Show - azaz álló helyzeti gumifüstölés is fokozza majd a hangulatot. A programok közt sörivó verseny is szerepel, a legerősebb BMW Tulajdonos címe pedig felni-kitartó versennyel dől majd el. Az autós programszámok mellől nem hiányoznak a hagyományosnak számító fesztivál-kellékek, a szervezők soha nem látott étel-, illetve ital-felhozatallal várják a látogatókat, lesz például temérdek grillezett ínyencség, csülök, kemencés lángos, kürtös kalács, óriás hamburger, hot-dog, óriáspalacsinta, fagyi, vödrös koktélok sora, pálinkaház, sörkorcsolya és mi szem szájnak ingere. A szombat esti party hangulatáról egyebek mellett ausztrál DJ-k gondoskodnak - nem titok, hogy a mulatozásnak nem feltétele a bajor autóval érkezés.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?