Csábos részletek az új amerikai Toyota Camry-ről

Ősszel frissítik a Toyota Camry-t a tengerentúlon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még csak a lámpákat mutogatják, amik a korábbinál határozottabb, élesebb vonalúak az új Toyota Camry-n.

Kicsivel több mint egy hónapja kezdte a lassú táncot a tengerentúli Camry-vel a Toyota, mégpedig személyesen elnökük, Akio Toyoda ecsetelte egy rövidfilmen, hogy milyen sok vásárlói véleményt hallgattak meg, és ezáltal mennyivel jobban vezethető, biztonságosabb, takarékosabb lett az újdonság. Majd kezével megmutatta az első fényszórót.
Ezután következett az első fotó, melyről a lámpatest mellett már a hűtőrács, a motorháztető és a lökhárító kis szelete is kivehető volt. Most pedig színt váltottak, és ezúttal egy ezüstmetálra fényezett modell hátsó lámpájával keltik a feszültséget: talán kicsit szögletesebb lesz az Egyesült Államok legnépszerűbb modelljének számító elődjénél az újdonság, de az biztos, hogy radikális változások nem várhatók egyik legsikeresebb tengerentúli modelljükön.
Az új Camry még idén ősszel piacra kerül az Egyesült Államokban, így a következő hetek folyamán biztosan kapunk még pár részletet, amikből aztán kirakható lesz a nagy kép.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?