Csúnya balesetet rögzített a Magyar Közút kamerája az M0-áson

Szerencsére nem sérült meg senki ebben a ráfutásos balesetben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fokozott óvatosság és a követési távolság helyes megválasztása: többek között ez a két kulcsa annak, hogy a lent látható eseteket el lehessen kerülni.

Csúcsforgalom, M0-s autóúton, reggeli csúcs, hirtelen lassítások. Csúnya balesetek hozzávalói ezek. Február 22-én is rögzített egyet a Magyar Közút kamerája, amelyben egymás után két-két autó ütközött, bár az első inkább egy koccanás volt. Az utánuk következő autónak sikerült megállni és elkerülni azt is, hogy a mögötte lévő belerohanjon, de egy fehér Audi sajnos nem úszta meg. Csúnyán összetört, de szerencsére nem sérült meg senki, a hátsó ülésen utazó kisgyermek sem. Ami becsülendő és követendő példa, hogy a baleset minden érintettje nyugodtan, felnőtt módon kezelte a helyzetet. A hatóságok megérkezése után a lehető leghamarabb a leállósávra terelték a sérült járműveket, hogy a reggeli csúcsban a lehető legkevésbé zavarják a forgalmat. Az esetet megnézheted a Magyar Közút Instáján.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?