Egy Ferrari GTO a 21. szülinapra -32 sportkocsi mellé…

Ferrari 599 GTO - ez a 33. autója a 21 éves szaúdi fiúnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ferrari átvételekor így nyilatkozott a 21 éves szaúd-arábiai fiú: eddig a Mercedes SLR McLaren volt a kedvencem, de most már az 599 GTO.

Egyszer Bo Derek, az amerikai színésznő és modell mondta, hogy aki nem tud pénzért boldogságot venni, az nem tudja, hová kell menni vásárolni. Érdekes meglátás, az már biztos, de ez a veszély nem fenyegeti a 21 éves Dhiaa Al-Essa szaúd-arábiai mérnökhallgatót, egyben multimilliomos playboyt, akinek garázsában 7,3 millió dollár vásárlási értékben sorakozik 33 különleges autó. A legújabb kedvenc az 560 ezer dolláros Ferrari 599 GTO, a vadonatúj szerzemény, amelyért valósággal rajong az elkényeztetett fiú. - Hat hónapot kellett rá várnom, ami örökkévalóságnak tűnt! Eddig a Mercedes SLR McLaren volt a kedvencem, de most már ez a Ferrari. Egyszerűen ez a legjobb, csodálatos. Szeretem! - mondta Dhiaa Al-Essa, amikor ünnepélyes keretek között átvehette a tűzpiros sportkocsit. Az egyetemi padot koptató srácnak nem ez volt az első Ferrarija, a gyűjteményében már ott pihen a Pininfarina születésnapjára megalkotott 599 SA Aperta, továbbá egy F430 Scuderia Spider 16M is rendelkezésére áll, ha úgy tartja a kedve. Bár még csak 21 éves, a jövő évi születésnapi ajándékára vonatkozó igényét már most előre bejelentette: egy Bugatti Veyron, illetve egy Koenigsegg a vágy tárgya, és ezekkel Németországban, az Autobahnon szeretne száguldozni, mert a sebességet ugyan imádja, de a szigorú szaúd-arábiai törvények rá is vonatkoznak. Otthon nem mer gyorsan menni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?