Egyre többet láthatunk a Ferrari „terepjáró” vonalaiból

Újabb fotók érkeztek a Ferrari SUV-járól, amit még mindig erősen álcáznak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Habár még mindig kamuflázs takarja a Ferrari Purosangue szabadidő-autót, most már azért olyan fotókat sikerült lőni róla, ahol a sziluett jól látszik.

Többnyire SUV-ként emlegetik a Ferrari hamarosan érkező újdonságát, ám a képek alapján azért ez nem teljesen egy szokványos szabadidő-autó lesz. Nem tűnik nagyon megemeltnek, leginkább egy „lábujjhegyre állt” shooting brake modellnek tűnik. Tehát egy olyan „kombiszerű” gran turismóra kell számítani, mint az FF, vagy épp a GTC4 Lusso volt. Ugyanakkora Purosangue – mivel mégiscsak SUV-ra hajaz – jóval nagyobb piaci részesedést szeretne kiharapni abból a tortából, amelyben a Lamborghini Urus és az Aston Marton DBX is falatozik. Erre pedig minden esély adott, a Ferrarinál is arra számítanak, hogy minden más modelljüknél többet adnak majd el belőle.
Hirdetés
Pontos információk még nincsenek a hajtásláncáról, de a pletykák szerint megkapja a V12-est (valószínűleg lágy hibridként), ami talán utoljára dolgozik majd szériagyártású Ferrariban. A másik lehetőség valószínűleg egy V8-as konnektoros hibrid. Ugyanakkor a Purosangue egy olyan platformra épül, amelyre már tisztán villanyhajtású modellek alapja is lehet, szóval várható egy akkumulátoros villanyautó változat is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?