Egyterűnek álcázva jön a Renault új szabadidő-autója

Az Alpokban már lebukott a Renault Koleos utódja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre a Grand Scénic köntösébe bújtatva teszteli a Koleost nyugdíjazó szabadidő-autóját a Renault. Az álca árulkodó: a terepjárós SUV-t egyterűsebb verzió válthatja.

Még nem tudni pontosan, hogy mikor jön, de várható a Renault koreai gyártású szabadidő-autóját, a Koleost váltó új szabadidő-autó. A mostani, közúton esetlen, terepen viszont automatán kapcsoló, de fixre is zárható összkerékhajtásával egészen ügyes kiadást jellemzőivel és megjelenésével is egyterűsebb válthatja. Az újdonságot egyelőre a Grand Scénic karosszériájába bújtatva tesztelik a franciák.
Hirdetés

Az Alpokban, állítólag futóműtesztelés közben lőtt képeken jól látható, hogy - az amúgy legújabb frissítése előtti - Scénic-kasztni alól kilóg a lóláb a futómű, s a hasmagasság is jelentősebb, mint a Scénicből készített crossover, a Scénic XMOD esetében. A gyári pletykák szerint a jobb országúti jellemzőket ígérő friss SUV a Koleos, korábban tesztünkön is meggyőző terepképességeivel rendelkezik majd. Bemutatása már a jövő év folyamán, piacra lépése azonban csak 2015-ben várható. Addig a Renault kínálatában a Koleos képviseli az egyetlen összkerékhajtású modellt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?