Életveszélyes ugratással tettek tönkre egy Teslát

Több tíz méternyi repülés után még egy parkoló autót is sikerült összetörni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

San Francisco lejtős utcái a filmipart is megihlették, az autós jelenetekből nem hiányozhattak a hatalmas ugratások, az amerikai fiatalok viszont erősen túltolták az akciót.

Őrült és életveszélyes mutatvánnyal tele az internet, de a repülő Tesla nagy port kavart, egyenesen az amerikai híradókban landolt az elektromos autó. A tulajdonos úgy gondolta, hogy jó ötlet egy hatalmasat ugratni az elektromos autóval, mindezt természetesen közúton, bármiféle biztosítás vagy biztonsági berendezés nélkül. San Francisco egyik meredek utcája remek terepnek bizonyult az ugratáshoz, ám Tesla nem viselte jól az extrém igénybevételt.
Hirdetés
A Model S a lehető leggyorsabb tempóval száguldott élete utolsó pillanataiban, a vízszintes részt elhagyva úgy rugaszkodott el, mint egy síugró. A több tíz méternyi repülés után orral csapódott az aszfaltba, amitől szanaszét repültek az alkatrészek, többek között az összegyűrődött hűtőt is az autótól távol találták meg. A becsapódás után a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, a két padka között kóválygott a totálkáros Tesla, amit végül egy parkoló Subaru állított meg. A Model S összes légzsákja kinyílt, de így is nagy szerencse, hogy senki sem sérült meg. A jelentős anyagi kárral járó rombolás a tévécsatornákat is bejárta, így biztosra vehető, hogy a rendőrségi megkeresésre is számíthat a tulajdonos.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?