Ennél drágább Valentin napi ajándékot keresve sem találsz!

Gyémántokkal díszített G-osztály a Mercedes idei Valentin napi ajándéka

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mindössze 300 darab készül abból a limitált szériás G-osztályból, amellyel a Mercedes az idei Valentin-napot ünnepli. A különleges modellben valódi, 25 karátos gyémántokat találni, emellett a fényezése is exkluzív.

Az ünnepi modell egyedisége nem csak a gyémántokban rejlik, hiszen a fényezése is kifejezetten ehhez a szériához készült. A rosewood szürke matt festésű G-osztályt számos helyen a "stronger than diamonds" (erősebb a gyémántoknál) felirat díszíti, a négy ajtózáró gombon pedig valódi, 25 karátos gyémántberakás teszi még értékesebbé az amúgy sem szokványos modellt.
Hirdetés
Az utastérben visszább vettek a rózsaszínből, hiszen fekete kárpitozású, viszont a varrásokat rózsaszínnel készítették, és a beltérben is feltűnik a már említett felirat. A Mercedes még arra is figyelt, hogy a gyémántokat feddhetetlen helyről szerezze be, erről pedig a Felelős Ékszeripari Tanács tanúsítványa is jár az autóhoz. A márka közleménye szerint Magyarországon is elérhető lesz, rendkívül korlátolt példányszámban, de vételárról nem közöltek információt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?