Ennyi maradt a dezodorokat szállító kamionból a robbanás után!

Szerencsére senki sem sérült meg az Oklahomai robbanás és az azt követő hatalmas tűz során

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy felrobbanó öngyújtó is tud kárt okozni az autódban, egy túlmelegedő dezodortól pedig akár teljesen ki is éghet a kocsid. Mutatjuk, mi marad a kamionból akkor, ha több ezer aeroszollal töltött flakon kap egyszerre lángra!

Nem igényel túl sok kommentárt a videó, az első 10 másodpercben látható hatalmas éjjeli lángcsóvák miatt félelmetes, az ezután vetített képek és videofelvételek pedig inkább csak ijesztők. A kamion maradványai körül több száz méteres körben szóródtak ugyanis szét a kiégett flakonok, mindemellett már bőven világos van a felvételeken, és még mindig füstölnek a jármű eredeti helyéhez közeli maradványok.
Hirdetés
Csodával határos, hogy senki sem sérült meg az Oklahomai balesetben, legalábbis a Fox 23 News értesülései szerint. A tüzet több órába telt eloltani, a kamion pedig szinte teljesen megsemmisült. Állítólag külső tűz keletkezett, ami a dezodort szállító kamion pótkocsiját is elérte, ekkor a flakonok túlmelegedtek, végül pedig az egész rakomány felrobbant. Ne feledjétek, az aeroszolos termékek túl magas hőnek kitéve robbanást és ezáltal komoly tüzet is okozhatnak, rossz helyen akár egyetlen dezodor is elég lehet a katasztrófához, nemhogy egy egész kamionnyi.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?