Érkezik egy újabb Bugatti, a lepel alatt már az van!

Teljesen új modell lesz, vagy utcára kerül az EB110-et megidéző modell?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan megérkezhet az a modell, amit a Bugatti emberei régóta emlegetnek. Azt beszélik, a Chiron mellé érkezhet még egy modell, ám egyelőre nem tejesen tiszta, hogy valóban ez történik-e.

A Bugatti exkluzivitását jól mutatja, hogy évtizedek óta egyszerre csak egy modell szerepel a kínálatban. Mindig a legfrissebb fejlesztés, ezt a tendenciát viszont úgy tűnik, hogy most meg fogják törni. Legalábbis hallani lehetett már korábban is, hogy a Bugattinál egy új modellt reszelnek, ami nem feltétlenül lesz a Chiron utódja. Egyelőre csak találgatni lehet, hogy mit is terveznek, de annyi biztos, hogy a Chiron és a készülő, annak alapjaira épülő La Voiture Noire különkiadás mellett egy újabb modellel készülnek, amit most meg is mutattak, már amennyi látszik belőle ezen a sötét fotón, amin ráadásul lepel takarja.
Hirdetés
Az autót elölről láthatjuk és annyi biztos, hogy egy újabb szupersportautó lesz és még véletlenül sem egy SUV, de még négyajtós kupénak sem tűnik egy pillanatig sem. A Chironhoz hasonló vonások látszanak, de halványan felsejlik az EB110 lámpáinak körvonala is a sík felületen. Lehetséges, hogy a tavaly bemutatott Centrodieci tanulmányautó fog megelevenedni, kicsit még jobban hasonlítva az EB110-re? Az sem biztos még, hogy teljesen új modell lesz, sőt, sokkal valószínűbb, hogy a Chironra épülő újabb különkiadást várhatunk egyedi karosszériával, de várjuk ki a végét, annyit talán leszögezhetünk, hogy 1000 lóerő alá akkor sem adják, ha a Chrionnál kisebb modell érkezik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.01.07. at 19:58
    Permalink

    Tudtommal a Centodieci már egy széria-érett modell (ha lehet egy ilyen kis szériás autóról ilyet mondani), amiből már el is adták a 10 darabos kontingenset. Az előszériás kocsit rendesen körbe vitték (ahol számított, pl a Zoute Concours-on: http://egzostive.com/szupersportkocsik-zoute/ de valamiért Frankfurtban passzoltak). A werk videók alapján lábon gurult be a Zoute Concours-on a standra a Centodieci, és annak idején körbe is mutatták csak nem volt türelmem kivárni (vagy Jacky Ickx születésnapi 911-esének felavatása vagy a Pegaso Thrill coupé beindítása esett vele egybe).

Vélemény, hozzászólás?