Érte jön vagy házhoz vigyük?

Fizetett hirdetés

Élelmiszer webáruházhoz is vezethet a navigáció

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új szolgáltató, új szolgáltatással Budapesten! A Drive in Store az interneten rendelés és a személyes vásárlás előnyeit ötvözi, a fővárosban hamarosan emissziómentes kiszállítással is.

Sokan tartanak az internetről vásárlástól, ugyanakkor kényelmét csaknem mindenki elismeri. Nem kell egyenként menni az üzletekbe, sőt, akár be sem kell indítani az autót, miközben pontosan látjuk, hogy megkapjuk-e a kívánt árut az adott helyen. Nem fogunk lyukra futni, fölöslegesen a dugóban ücsörögni. Óvjuk a környezetet és egyben pénztárcánkat is. A neten keresztül, monitor mögül ráadásul könnyedén össze is tudjuk hasonlítani az árakat, a legfontosabb azonban az, hogy nem nekünk kell keresgélnünk a polcokon az egyes termékeket, azaz nem csak pénzt, hanem időt is megtakarítunk.
Komolyabb elektronikai berendezéseket, laptopot, fényképezőgépet, vagy akár mozijegyet egyre többen rendelnek az interneten keresztül, s vannak olyan eretnekek, akik már tejet, kenyeret is monitor mögül vásárolnak. Ma még talán furcsának tűnik ez, pedig a legtöbben nem naponta vesszük meg a zacskós, rövid lejáratú tejet, hanem kartonban, tartósítva vásároljuk. Akkor pedig miért ne lehetne akár az interneten keresztül? Ráadásul, ha észérvek alapján végiggondoljuk, semmilyen érv nem szól amellett, hogy ne a monitor mögül vásároljunk. A vásárlási lista megírása után vagy akár helyette csupán néhány kattintás a már 1 éves, de viszonylag új szolgáltatónak számító Drive in Store rendszerén keresztül a „bevásárlókosár” összeállítása.

Egyelőre persze kevesen szánják rá magukat, hogy ne a sarki közértben, ne a kézbe fogható kiflit, almát, zacskós tejet vagy friss húst vegyék meg. Számukra alternatíva a hagyományos webáruházak előnyeit a boltokéval egyesítő Drive In Store, mely lehetőséget kínál az interneten rendelt áruk helyszíni átvételére is. Így a vevők személyesen győződhetnek meg a rendelt áru minőségéről. Rendszerint nem szoktak kivetni valót találni, így zömük az első vásárlásnál tapasztalt pozitív élmények birtokában, a későbbiekben már a házhozszállítást részesíti előnyben, pláne, hogy jövőre már elektromos járművekkel tervez kiszállítani a webáruház.
Hirdetés
Mindez kényelmes, hiszen nem nekünk kell pakolni a bevásárlókocsiba, cikázni a sorok között – ami mondjuk egy hosszú hétvége vagy ünnep előtt akár órákban mérhető időmegtakarítást jelent, s közben a „Vegyünk ilyet is, olyat is!” nyavalygásoknak, de még saját elcsábulásunknak sem leszünk kitéve. Látjuk továbbá folyamatosan, hogy mi kerül a kosárba, az mennyibe fog kerülni a kasszánál.

Nem csak a vásárlás gyors, a kasszánál sem lesz sor, s panasz nem csak a vásárlás gyorsaságára, az elérhető árukínálatra sem lehet. A Drive in Store mintegy 10 ezer terméket kínál, melynek negyede már a rendelést követő 2 órán belül elérhető a raktáráruháznál, de a 18 óráig leadott rendeléseket gyakorlatilag bármely áruval már másnap déltől átadják vagy kiszállítják. Az árak biztosan nem módosulnak a rendelés leadása után, de egyébként sem sokat. Szemben a nagyobb hypermarketek szokásával, a Drive in Store sosem alkalmaz akciós árakat, hatékony működése folytán mindig a legkedvezőbbeket kínálja, így nemigen futhatunk bele abba, hogy az előző héten vásárolt termék jelentősen drágább lett, de persze abba sem, hogy a múlt héten vásárolt sajtot esetleg nem találjuk. A webáruház átlátható, kereshető. Nem csak termékei, hanem maga is - a NaviPro GPS rendszerén keresztül, ami egyúttal oda is irányítja az autóst, ha még félig maradi módon, nem a kiszállítást választaná.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?