Európában kezdik a Ford Mustang Mach-E forgalmazását

Az elektromos Mustang Mach-E 2020 végén lesz csak elérhető Amerikában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Talán meglepő, de az amerikai Ford nem az anyaországban, hanem az öreg kontinensen kezdi elsőként a Mustang Mach-E forgalmazását, az amerikaiak pedig csak 2020 végén juthatnak hozzá a megrendelt példányokhoz.

A Mach-E Club egyik tagjának volt lehetősége interjút készíteni a Ford elektromos marketing stratégiáért felelős vezetőjével, aki nem más mint Jason Mase. A beszélgetés szolgált is néhány újdonsággal a Mach-E bevezetése kapcsán.
Hirdetés

Az első és talán legfontosabb, hogy a Ford nem Amerikában, hanem Európában kezdi az új elektromos modell, a Mustang Mach-E értékesítését. Azért a többi piac sem lesz nagyon lemaradva, 2020 utolsó negyedévére mind az 50 amerikai államban egyszerre fogják bevezetni a modellt. 4 variáns lesz majd kapható First Edition, Select, California Route 1 és Premium fantázianevek alatt, az ötödik GT Performance változatot kicsit később, 2021 folyamán lehet majd megrendelni. A szabadidő-autó többféle teljesítményszinttel érkezik - 255, 282, 332 és 459 lóerős kivitelekben. A konfigurációtól függően a hatótáv 337 és 482 km lehet, de ez persze nagyban függ a felhasználás módjától is. Az első visszajelzések olyannyira pozitívak voltak az autóval kapcsolatban, hogy gyakorlatilag változtatás nélkül kerül gyártásba a bemutatott modell, ami jól mutatja, hogy mennyire hisz a Ford a modell sikerében. Mi már nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?