Ezt magyarázd meg a biztosítónak! Repülő ütközött az autónak

A pilóta kényszerleszállást hajtott végre az autópályán, a Kiás rosszkor volt rossz helyen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A szerencsétlen események együttállásának esett áldozatául egy Kia Soul az Egyesült Államokban, hiszen az autópálya kellős közepén tarolta le egy repülőgép.

Az autópálya végszükség esetén ideális terep lehet kényszerleszállásra kisebb repülőgépek számára, azonban ilyenkor fokozottan ügyelniük kell arra a pilótáknak, hogy ne okozzanak még nagyobb bajt, hiszen a sofőrök nem igazán számítanak az égből leselkedő balesetveszélyre. Valószínű annak a Kia Soulnak a vezetője sem gondolta az eset reggelén, hogy egy repülőgép fog nekiütközni a járművének. Persze a 23 éves tanonc nem szándékosan vezette neki Piper PA-28-as gépét az autónak, a repülőt üzemeltető iskola szerint így is jó munkát végzett, hiszen sokkal komolyabb baj is lehetett volna. A minnesotai rendőrség közleménye szerint a pilóta csupán kisebb sérüléseket szenvedett, ellenben a Soul sofőrje komolyabban megsérült, őt az eset után kórházba kellett szállítani, de nincs életveszélyben.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?