Ezzel a kocsival lehet alázni

Hello Kitty-s Audi R8 V10 600 lóerővel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Unod az unalmas vörös, sárga, fehér és ezüstmetál Ferrarikat, vagy a dögös sárga Lamborghiniket? Akkor ez a te autód! Csak legyen hozzá elég pénzed, merszed és humorérzéked...


Ha a tulaj bírja az önkritikát és azt, hogy mindenki megbámulja az utcán, választhatja ezt a nem mindennapi külsőt Audi R8 sportkocsijához. Csillogó rózsaszínben és Hello Kitty-s matricákkal. Ez most nem valami őrült kínainak a munkája. Nem-nem, a Cam-Shaft német műhely műve. Hogy alázni is lehessen vele, arról a Racing One szakemberei gondoskodtak, akik a győri V10-es 525 lóerejét 600 lóerőre húzták fel. Az összképet javítják a fekete felnik.
Hirdetés

El lehet képzelni, milyen kellemetlen, ha egy ilyen autó hagy le minket az úton, vagy az autópályán... De fordítva is fel lehet tenni a kérdést: van olyan elvetemült férfi sofőr, aki beül ennek a szentségtörésnek a volánjához?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.30. at 01:57
  Permalink

  De azért remélem a 90 lóerős Toyotával nem életveszélyes az előzés 🙂

  Amúgy pl.: 200 km/h kiautózásához már 150 lóerő is simán elég, csak tovább tart elérni. Innen nézve tényleg felesleges 600 lóerő.

  Figyelni kell a tükröt, és autópályán nem 100-al kell közlekedni személyautóval, arra ott az országút

 • 2017.10.30. at 01:57
  Permalink

  Látom ungyi nem tudsz elvonatkoztatni Magyarországtól. Mivel kint Németországban legálisan lehet menni az autobahn túlnyomó szakaszán korlátan sebességgel így teljesen jogos hogy alázhat ezzel az autóval bákri is. Mert meg is teszik. A sok Porsche AMG Mercedes BMW stb ott tolja egymást az úton és nem sokkal van több baleset ott sem. Ha meg balesetet szenvednek magukra vethetnek mert a biztosító 130 felett nem fizet. Nem elősorban városi használatra szánják hanem kinti autópályára és versenypályára.
  De Te megmaradtál a 100Le-s Suzukiknál mert azzal tényleg veszélyes még egy előzés is. A közlekedési baleset meg nem elősorban a sebesség miatt van hanem sok diletáns nem figyelő bamba ember miatt. A tükröt meg nem csak borotválkozásra kellene használni….

Vélemény, hozzászólás?