Ezzel a Navarával bárhol elkészítheted az ízletes ebédet!

Kovács Lázár chef megkapta álmai Navaráját a Nissantól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Grillezni alapvetően jó móka, Kovács Lázár, azaz Lázár Chef pedig vitathatatlanul mesterien űzi a mesterségét, mostantól bárhol, hiszen egy Nissan Navarával gyakorlatilag mobil konyhát kapott.

Konyha jellemzően a lakóautókban is van, ám rendszerint csak egy kis saroknyi, amin persze a vérbeli lakóautósok komoly vacsorákat, ebédeket is tudnak készíteni. Ám minden bizonnyal látványosabb főzés alakítható azzal az egyedileg kialakított Navarával, amit a Nissan újdonsült hazai forgalmazójától, a Grand Automotive Central Europe Kft-től kapott a Lázár Chefként híres Kovács Lázár. A Navarát - Kovács Lázár közreműködésével - pont ahhoz építették meg, hogy a YouTuber látványos videókat készíthessen, akár egzotikus helyeken. A platóra kihúzható grill került, amihez természetesen nem kell tüzet rakni, épp az a mini gáztartály használható hozzá, amit akár egy otthoni, teraszon sütögetéshez is megvehetünk a benzinkúton.
Hirdetés
Az amúgy sem szerény méretű Navara némi emelést és sárvédőszélesítést, hátulra lehajtható fellépőt is kapott, fedőrolós platójából pedig nem csak a sütő, az összes konyhai eszköz és kerti partyk elmaradhatatlan kelléke, a hifi is elővarázsolható, a lehajtható platóajtó meghosszabbításaként pedig a munkapultot kapja meg Lázár Chef. Mint elmondta, a Nissan, egészen pontosan a Navara által a jövőben különleges helyeken főzhet majd, természetesen kamerák előtt. A nézők csak egy dolgot sajnálhatnak majd: bár a lenyűgöző tájakat visszaadja a YouTube, az ízeket sajnos nem, ám aki ügyesen követi Kovács Lázár főzését, saját maga által tapasztalhatja meg azokat, vagy legalábbis inspirációt kaphat, miként lehet különlegesen ízletes falatokat készíteni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?