Farmerben a naplementében

40 fokon mosható újracsomagolt Mazda MX-5

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nevezhetjük optikai tuningnak vagy autós művészetnek, ám mindennél többet mondanak a fotók a Garage Italia Customs MX-5-öséről.

Az autótuningról általában fokozott teljesítmény és légterelők jutnak az ember eszébe, pedig ezek nélkül is kitűnhet egy jármű a tömegből. Persze hálás alany a Mazda MX-5, hiszen bármelyik gyári fényezésével magára vonzza a tekintetet, hát még azzal, amelyet a Garage Italia Customs álmodott neki. Talán még jobban is sikerült ez, mint amit a BMW i8-ból kihoztak. Mindenesetre biztosan több tiszta autó szaladgálna az utakon, ha efféle, mögöttes tartalommal rendelkező árnyalatokat kapnának a sorozatgyártású modellek. Mert ugye nem is kell magyarázni, hogy mit mutat eme MX-5 karosszériája?
Hirdetés
A karosszéria színei az utastérben is visszaköszönnek, igaz csak nyomokban. Az üléseken, a könyöklőkön és a kormányon tűnik fel a kék alcantara, amit mindenütt aranyló narancsos cérnával varrtak össze az utastér domináns farmer anyagával. Még a műszerfalra is jutott bőven a praktikus, strapabíró anyagból, amellyel kétségtelenül egyedi, új karaktert kapott a kétszemélyes utastér. Alkotói a Levanto nevet adták ennek az egyedi MX-5-nek, a kristálytiszta vizű tengerparti olasz település után, ahonnan Olaszországban állítólag hódító útjára indult a szörf.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?